Gelieve er rekening mee te houden dat wij telefonisch moeilijk bereikbaar zijn omwille van het werk met de paarden. Gelieve steeds een bericht achter te laten met u naam en nummer, dan nemen we later zelf terug contact met u op. Als u ons ook het adres, aantal paarden en reden van afspraak bezorgt, kunnen wij u zo snel mogelijk verder helpen. Alvast bedankt!  


Gebitsverzorging bij paarden


Welkom, ik ben Chris Hannes. Als kind ben ik groot geworden tussen pony’s en paarden, die in verschillende disciplines werden uitgebracht (dressuur, jumping, crosscountry). In 1989 ben ik afgestudeerd als dierenarts in Gent, waarna een jaar volgde van assistentschap aan de faculteit diergeneeskunde dienst chirurgie. 

Mijn praktijkloopbaan startte in een groepspraktijk in Lille, die later uitgroeide tot dierenkliniek “De Brem”. Daar stond ik in voor de afdeling paard, zowel voor de eerste- als tweedelijns geneeskunde. Geleidelijk aan groeide de interesse en kennis voor gebitsverzorging bij het paard. In december 2005 trad ik uit dierenkliniek “De Brem” en startte een zelfstandige praktijk met als enige doel gebitsverzorging van het paard. 


Sinds 2016 word ik ondersteund door Anja. Zij studeerde in 2015 af als dierenartsassistente. Naast het assisteren bij alle behandelingen zowel op locatie als in de praktijk, neemt zij ook het plannen van de afspraken voor haar rekening.


   

Werkadres 

Medisch Paardencentrum Cavallina

Gierlebaan 131

B - 2275 Lille